Als FusionvertretungRevolutionsblogger brauchen wir dieses Wochenende auch was handfestes im Magen. Die Penne alla Vodka kommen da genau richtig:
[Foto by: Vegan Feast Catering | CC]
Wer den Revolutionssnack auch mal probieren möchte, das Rezept inklusive Zutaten geht folgendermaßen:
Recipe:
In Skillet , saute onion with olive oil, add garlic. Add the tomatoes, vodka, margarine and then the creamer- season with the herbs and simmer 20 minutes. Add the Rice Parmesan in the end and combine- mixed with cooked penne pasta.Feed an army (8)
2 cups crushed tomatoes
1 cup tomato sauce
1/4 cup olive oil
10 garlic cloves – minced ;1 yellow onion, minced
Red pepper flakes to taste
1/3 cup vodka
1/2 cup soy creamer
2 tablespoons Earth Balance; 1/2 cup grated Rice Parmesan
1 teaspoon Spike; 1 tablespoon italian seasoning1 pound penne
Und dann isses auch noch vegan :) gleich mal ausprobieren am Wochenende.
[…] Vodkanudeln […]
Yes, Ve Gan!